İZMİR / BERGAMA - Aşağıbey Ortaokulu

May

Şehit Ömer Yiğit Ulus Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden okulumuza meslek ve okul tanıtımı amacı ile gelip öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Okulumuzda Nisan ayının değeri olan “Yardımseverlik” ile ilgili öğretmenlerimiz Hatice Ahioğlu ve Fatma Altınarda tarafından hazırlanan pano ile öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun. Okulumuzca düzenlenen törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık… Bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ederiz…

Nis

Okulumuzda "Kütülhaneler haftası" ve Mart ayının değeri olan "Doğruluk ve Dürüstlük" ile ilgili öğretmenlerimiz Mehmet Çevik ve Burhan Aydın  tarafından hazırlanan panolar ile öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Mrt

21-26 Mart Orman haftası okulumuzda öğretmenimiz Nergis KÖROĞLU ERDAL Önderliğinde öğrencilerimiz  tarafından hazırlanan çalışmalar ile kutlandı. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. "Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın..Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar.

- 'Çanakkale Geçilmez'gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Günün anlam ve önemini belirten program için öğretmenlerimiz Mehtap KARAYAZI ve Hazal SARIGÖZ BAŞAR'a teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize Bergama Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden gelen Bayram TANAYDIN ve Aydın KAHRAMAN tarafından "Psikolojik Sağlamlık" konusunda bilgilendirme semineri verilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramı kutlu olsun. Mahallemiz sağlık ocağını ziyaret ederek tıp bayramlarını tebrik ettik. Dr. Orhan YILMAZ bey'e misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine ilçe jandarma ekibi tarafından Trafik Eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve M.Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi. Emekleri için Halise KARDAŞ ve Burhan AYDIN öğretmenlerimize teşekkür ederiz. "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Şbt

Okulumuza Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri tarafından okul tanıtımı yapıldı. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.